WEBOLDALAINK

MATRIX-FITNESS.HU

A Matrix Fitness hivatalos magyarországi márkaoldala a www.matrix-fitness.hu, ahol megismerheti a teljes Matrix termékcsaládot. A fitneszgépek modern, letisztult megjelenése visszaköszön a weboldal dizájnjában és egyszerű kezelhetőségében. Amennyiben edzőterembe, fitnesz létesítménybe vagy akár otthonra szeretne kiváló minőségű, piacvezető fitneszgépet, akkor látogasson el weboldalunkra és ismerje meg a Matrix cardio gépeket, erőgépeket, funkcionális kereteket és kiegészítőket.

Fitness-Index.hu

A fitness-index.hu részletesen mutatja be a piacon elérhető leghatékonyabb és legjobb minőségű fitness gépeket – legyen szó akár futópadról, szobakerékpárról, elliptikus trénerről vagy erőgépekről- illetve fitneszkiegészítőket a crossfit, funkcionális eszközöktől kezdve a jóga, aerobic, pilates, boksztermékekig. A honlap webáruház is egyben, a fitness gépeket 50000 Ft felett ingyenesen házhoz szállítjuk. Ha pedig biztosra akar menni, hogy az Ön számára legjobb fitneszgépet választja, kérje ingyenes szaktanácsadásunkat! Ha pedig már csak egy jó edzésterv hiányzik, akkor szemezgessen cikkeink közül!

Tunturi.hu

A Tunturi hivatalos magyarországi márkaoldala a www.tunturi.hu, ahol elsőkézből ismerheti meg a Tunturi fitneszgépeket. A finn márka évtizedek óta oszlopos tagja a fitnesziparnak. Minőségi, felsőkategóriás otthoni fitneszgépei sokak számára nyújtanak hatékony edzés lehetőséget. Ismerje meg a Tunturi futópadokat, szobakerékpárokat, elliptikus trénereket, evezőpadokat, erőgépeket, padokat és kiegészítőket a Tunturi márkaoldalon. Amennyiben megbízható fitnesz eszközt keres otthoni edzéshez, a skandináv Tunturi termékcsaládjában garantáltan megtalálja a megfelelő terméket.