FITNESZTERMEK BERENDEZÉSE

Cégünk exkluzív, verhetetlen ár-érték arányban kínál professzionális fitneszgépeket, erőgépeket és eszközöket. Célunk, hogy minden sportlétesítmény megbízható, minőségi és strapabíró gépparkkal rendelkezzen. Egyedi kialakításban, intézményére szabottan készítjük el szakértőink segítségével ajánlatunkat legyen az akár új, akár meglévő edzőterem. Több professzionális fitneszmárka hivatalos magyar forgalmazójaként tudjuk, hogy mi a legjobb a fitnesztermeknek és a vendégeknek, így bármelyik termékportfóliónk mellett döntesz, garantáltan elégedett leszel. 

Érdeklődj és kérj ajánlatot:

Email cím: [email protected]
Csatári Norbert értékesítési igazgató:+36 30 293 9175

Pán-Trade Kft.:+36 1 200 4451
+36 1 426 1126

Márkáink

Hivatalos magyarországi disztribútorként képviseletünk alá tartozik a Matrix Fitness, gy80, Platinum by Tunturi fitnesz világmárkák, illetve a Vector Fitness és a RobustGYM fitneszgépek. Törekszünk, hogy a fitnesztermek, akikkel együtt dolgozunk, a legszínvonalasabb minőséget és értéket kapjanak.  

Miért választanak bennünket egyre többen?

Finanszírozás: 0%-os önerővel is beruházhat

Bővítené, frissítené edzőtermét vagy új fitnesz klub nyitása előtt áll? Finanszírozási koncepciónk keretén belül lehetősége van 0%-os önerővel beszerezni gépparkját.

Kedvező ár-érték arány

A Pán-Trade professzionális termékcsaládjai  felülmúlhatatlanul kedvező ár-érték arányával tűnik ki a piacon található hasonló termékek közül.

Ingyenes tanácsadás

Személyre szabottan készítjük el létesítményére az ajánlatunkat, amit alapos átbeszélés, tanácsadás és konzultáció előz meg.

3D látványtervezés

Nem csak átbeszéljük, de vizuálisan el is készítjük termed látványtervét! Így rengeteg időt megspórolunk beüzemeléskor és Te is könnyen átlátod leendő terme berendezését.

Teljeskörű szervizszolgáltatás

Szakképzett szerviztechnikusi csapatunkra támaszkodva gyors és hatékony megoldási lehetőségeket kínálunk bármilyen igény felmerülése esetén. A speciálisan képzett szakértői gárda, valamint az elérhető alkatrész raktárkészlet hosszú távon biztosítja a gépek folyamatos, zavartalan és megbízható, valamint gazdaságos üzemelését, egyedülálló garanciális feltételek biztosítása mellett.

Vásárlás után is számíthat ránk!

Folyamatos kapcsolattartást biztosítanak értékesítő kollégáink, megbizonyosodva arról, hogy minden rendben működik-e. Segítenek, ha bármi plusz eszközre vagy tanácsra lenne szükséged.

Kiknek ajánljuk professzionális fitneszgépeinket?

1. Szállodáknak, hoteleknek, panzióknak

Egyre többen választják az aktív, egészséges életmódot, különösen a külföldi vendégek. Jelentősen növekszik az edzőtermek szerepe a szálloda kiválasztásánál. Szeretnéd, ha panziód vagy szállodád szemet gyönyörködtető berendezésekkel bővülne? Az új formatervezésnek köszönhetően gépeink szállodája díszévé válhatnak. Termékeinket olyan hotelek, illetve szállodák számára ajánljuk, ahol a fitnesz részleg kizárólag a szállóvendégek számára van fenntartva.

2. Fitnesztermeknek

A cardio-, erőgépeink és eszközeink a professzionális felhasználási igények minden területét kielégítik. A klasszikustól a leginnovatívabb gépekig mind strapabíróak, alacsony karbantartást igényelnek és bírják a folyamatos megmérettetést. Könnyedén kitűnhet versenytársai közül megbízható, modern és innovatív fitneszgépeinkkel.

3. A sport fontosságát felismerő vállalatoknak, cégeknek

Szerencsére egyre több vállalkozó, cégvezető ismeri fel, hogy dolgozói számára – a tennivalókon túl – a kikapcsolódás lehetőségét is felkínálva sokkal jobb teljesítményt várhat el. Nem beszélve a kellemesebb légkörről, szorosabbá fonódó emberi kapcsolatokról, melyek a közös időtöltés élményéből fakadnak, és hosszú távon ugyancsak a jobb munkavégzés zálogai. Ha Ön ezt a haladó szellemet képviseli, ha munkatársaival hosszú távon tervez és közel áll Önhöz a sportos életvitel, válogasson kínálatunkból kedvére, szakértő munkatársaink segítségével. Megtérülési szempontokat figyelembe véve külön figyelmébe ajánljuk a Matrix Fitness gépeket, melyek kimagasló minőségi színvonalat nyújtanak nagyon kedvező áron.

4. Sportegyesületeknek

A legjobb teljesítmény nyújtásához alázatos munka szükséges. Az edzések élvezetéhez pedig innovatív fitneszgépekkel járulunk hozzá. 

Érdeklődj és kérj ajánlatot:

Email cím: [email protected]
Csatári Norbert értékesítési igazgató:+36 30 293 9175

Pán-Trade Kft.:+36 1 200 4451
+36 1 426 1126