KLUB FITNESZ

c3xc3x
MX17_SPT s-force perf trainer_Blk Matte_detail_profile_loresMX17_SPT s-force perf trainer_Blk Matte_detail_profile_lores
MX18_CXC indoor cycle detail_profile_loresMX18_CXC indoor cycle detail_profile_lores
MX19_MAGNUM MG-PL78 glute trainer_Iced Slvr_detail_pivoting pad_loresMX19_MAGNUM MG-PL78 glute trainer_Iced Slvr_detail_pivoting pad_lores

Amikor a Matrix gépeket választja, nem csupán a világ legkiválóbb fitneszgépeit kapja. Olyan partnerrel lesz gazdagabb, akire mindig számíthat a létesítmény megnyitásától kezdve minden nap. Nincs olyan terület, illetve részlet, amit a szoros együttműködés eredményeként nem lehetne fejleszteni és még sikeresebbé tenni.

A Matrix segít megvalósítani az elképzeléseit és életre kelteni a létesítményét az első gondolatoktól a megnyitóig, és igény esetén még azon is túl. Megoldást kínál a beruházás optimalizálására és technikai vívmányaival támogatja a gazdaságos üzemeltetés folyamatait. A minőség nem ígéret a Matrix fitneszgépei vonatkozásában. Minden részletükben annak megfelelően lettek megtervezve, hogy az iparág legalacsonyabb fenntartási költségeivel rendelkezzenek.

A létesítmény tulajdonosok céljaik elérésében mindig számíthatnak a Matrix támogatására. Az elképzeléseknek megfelelő ideális eszköz kombináció kialakítása csak a kezdet. A fejlesztések és bővítések támogatása alapvető a Matrix-szal folytatott együttműködés során.

Erős. Okos. Csodálatos. Nem csupán egy szlogen, hanem a Matrix átfogó ígérete, ami a minőség megnyilvánulását fejezi ki minden egyes termékben. A csúcsminőségű és kiemelkedően tartós Matrix termékek olyan erősek, mint az elkötelezettség, amellyel a vállalat a partnereihez viszonyul. Ez az erő és elkötelezettség jelenti a siker stabil alapjait és tette a Matrix-ot a világ egyik vezető és leggyorsabban növekvő professzionális fitneszgép gyártójává.

A létesítmény üzemeltetők és felhasználók igényeinek figyelembevételével kifejlesztett jövőbe mutató termékek intelligens megoldásaikkal újradefiniálják a felhasználói élményt és fokozzák az üzemeltetők elégedettségét. A Matrix fitneszgépei egyaránt vonzóak a kezdők és a fitnesz elhivatottjai számára. Kivétel nélkül minden eszköz egyszerűen használatba vehető, használatra ösztönzően vonzó és élvezet rajta edzeni. A díjnyertes esztétikum és a részletekre fordított hihetetlen figyelem ötvözése az iparágat meghatározó új termékek születésében nyilvánul meg.

Az egyszerűen használható integrált technológiai megoldások kiemelik a létesítményét a versenytársak közül. A Matrix folyamatosan bővülő termékkínálatával arra ösztönzi a vendégeket, hogy újra és újra visszajöjjenek, segítséget nyújt a felhasználói célok hatékonyabb elérésében és biztosítja a befektetések megtérülését.

VF013FCR_vflVF013FCR_vfl
Vector Fitness Xtreme 45⁰-os döntött lábtoló gépVector Fitness Xtreme 45⁰-os döntött lábtoló gép
taposó-géptaposó-gép
futópadfutópad
elliptikus-gép-2elliptikus-gép-2

A Vector Fitness egy rendkívül dinamikusan fejlődő professzionális, azaz közösségi és edzőtermi felhasználásra gyártott fitneszgép család. Kínálatában megtalálhatók a legintenzívebb felhasználási igényeknek hosszú távon is stabilan és megbízhatóan eleget tevő cardio gépek, valamint a rendkívül széles spektrumot lefedő erőgép sorozatok. A különböző lapsúlyos- és tárcsasúlyos gépcsaládok, valamint a padok és állványoknak a funkcionális eszközökkel kiegészített átfogó kínálata teljes megoldást jelent új fitnesz fejlesztések vagy beruházások esetén.

A cardio- és erőgépeket annak az elhivatottságnak a szellemében tervezik és gyártják, amellyel a mérnökök egyidejűleg kívánnak eleget tenni a létesítmény üzemeltetők elvárásainak és a felhasználók igényeinek. Modern, 21. századi vállalatként a Vector Fitness a tervezői- és mérnöki munka folyamatait, az alapanyagok és alkatrészek beszerzését, a gyártás részleteit, valamint a minőség-ellenőrzést a legszigorúbb szempontok alapján, speciálisan arra a célra kifejlesztett vállalatirányítási rendszerrel menedzseli, annak érdekében, hogy a végeredményben létrejövő professzionális fitneszgépek az elvárható színvonalat meghaladóan teljesítsenek.

A Vector Fitness kifogástalan minőségű professzionális felhasználású fitneszgépek teljes csomagját kínálja rendkívül versenyképes árkategóriában. A kiemelkedő ár-érték arány modern, a fitnesz ipar legújabb trendjeinek megfelelő formatervezéssel és az elhivatott mérnöki munkának köszönhető kiváló funkcionalitással, illetve biomechanikai működéssel párosul. A gyártókapacitás rugalmasságának köszönhetően egyedi igények, elképzelések megvalósítása is kivitelezhető és a gyár évtizedes múltjának köszönhetően azonnal, illetve hosszú távon biztosítja a folyamatos üzemeltetéshez szükséges alkatrészek elérhetőségét.

Új fitnesz létesítmény tervezésekor több tényezőt szükséges mérlegelni. Legyen szó bármilyen szempontról is, a Vector Fitness minden kétséget kizáróan magas színvonalon tesz eleget az üzemeltetői és felhasználói elvárásoknak. 

standard-gym80_3016_bankdrueckmaschine_overview-big0001standard-gym80_3016_bankdrueckmaschine_overview-big0001
Innovation-gym80_5003_rower_overviewInnovation-gym80_5003_rower_overview
gym80_4340_high_row_dual_overviewgym80_4340_high_row_dual_overview
gym80_4340_high_row_dual_overviewgym80_4340_high_row_dual_overview
gym80_4023_beinpresse45_overviewgym80_4023_beinpresse45_overview

Minden mögött, amit tesznek, egy gondolat áll: a legmagasabb minőséget nyújtani a partnereknek! A minőség nemcsak a termékeken tükröződik, hanem az összes többi szolgáltatásukban is: legyen az tanácsadás, személyre szabott finanszírozás. A gym80-nál mindent egy helyről be tud szerezni, megoldásokat kínálnak minden igényre, minden méretben, fitnesz, orvosi és rehabilitációs területen is, mindezt vevőbarát megközelítésben. Több érv szól a gym80 gépek választása mellett:

 • Német acélból és alapanyagból készült fitneszgépek. A gym80 magas színvonalú technológiát és kivitelezést garantál, képzett mérnökök, lézer és robotok segítségével.
 • Több, mint 30 év tapasztalat, melyet nem lehet megvásárolni. Ezért meggyőződésük, hogy a legjobb gépeket gyártják.
 • A minőség- és nem a profitmaximalizálásra törekszenek. Az ügyfelekre partnerként és nem fejős tehénként tekintenek.
 • 4 mm vastag acél csőt használnak a gépekhez, ami maximális teherbírást és élettartamot biztosít. 
 • Több mint 250 eszközük van csak az izmok fejlesztésére, fitnesz és orvosi területen egyaránt. Ez egyedülálló a világon.
 • Változatos keret és kárpit színek, logózás széles választékban, ahogy Önnek tetszik. 
 • Az elmúlt 30 évbe gyártott gépek 75%-a még mindig használatban van. És még sokáig bírják.

Mielőtt egy ajánlatot elfogad, ne csak a kedvezményt vegye figyelembe, hanem a gépek élettartamára, a lízing, a finanszírozás hosszú távú költségeire, a szállítás, telepítés rejtett költségeire, a tréninglehetőségekre, garanciára és sok egyéb másra is gondoljon….

treadmill-platinum-pro-3-hptreadmill-platinum-pro-3-hp
platinum-pro-sprinter-bikeplatinum-pro-sprinter-bike
platinum-pro-lower-body-unitplatinum-pro-lower-body-unit
platinum-pro-cross-trainerplatinum-pro-cross-trainer
platinum-pro-4-in-1-strength-stationplatinum-pro-4-in-1-strength-station
A Tunturi otthoni használatra tervezett fitneszgépei mellett létrehozott egy olyan termékcsaládot, mely kompakt, kis helyen is elfér mégis elég masszív ahhoz, hogy akár kisebb zárt közösségek is rendszeresen használhassák. Ez a termékcsalád a Platinum PRO, mely rendkívül népszerű lett hotelek, szállodák, irodaházak, lakóparkok, egészségügyi intézmények, iskolák, rehabilitációk központok körében.
 • Hotelek és wellness szállodák: A Platinum PRO kiváló választás szállodák, wellness központok fitnesz részlegének kialakításához.
 • Vállalati és irodaházi edzőtermek: Számos előnye van egy jól felszerelt fitneszteremnek a vállalati környezetben.
 • Fizioterápiás és rehabilitációs központok: Közel 50 év fizioterápiás és orvosi rehabilitációs tapasztalattal a Platinum PRO fitneszgépek hozzájárulnak a hatékony rehabilitációhoz.
 • Iskolák és egyetemek: Az elhízás elleni küzdelem fiatalkorban kezdődik, ezért egyre több iskola kínál olyan programokat, aminek részét képezi a fitnesz.
 • Professzionális és magán személyi edzőtermek: A legváltozatosabb felhasználási szegmensek mellett a Platinum PRO gépek a klasszikus területen is megtalálhatók. Gyakran használják sportegyesületekben, ahol nagy igénybevételnek vannak kitéve, vagy akár exkluzív, otthoni fitnesztermekben, illetve luxusjachtokon lenyűgöző formatervezésüknek köszönhetően.
robust_gym_ulo_scott_padrobust_gym_ulo_scott_pad
robust_gym_kombinalt_hatgeprobust_gym_kombinalt_hatgep
robust_gym_guggolo_geprobust_gym_guggolo_gep
robust_gym_combfeszito_geprobust_gym_combfeszito_gep
robust_gym_allo_vadligeprobust_gym_allo_vadligep

A Robust Gym professzionális kondicionáló gépcsalád tervezésekor a német Berg márkájú gépek kialakítását és megoldásait vettük alapul, így alakult ki az elképesztően masszív megjelenés, a túlméretezett magas minőségű csapágyazás és az acélbetétes heveder rendszer, amelynek az izületkímélésben van kimagasló szerepe. A hazai gyártás nagyon rövid gyártási és leszállítási határidőt eredményez és legyen szó bármilyen egyedi igényről, akár speciális kárpit illetve vázszínről, akár extra felhelyezett tárcsatartó tüskékről, akár speciális egyedi gyártású többoldalas toronyról, tőlünk nem tud lehetlent kérni. Az egyedülálló garanciális feltételek biztosítása és a legmagasabb elvárásokat is kielégítő szolgáltatások mellett az Robust Gym gépek a versenytársak közül kimagasló ár-érték aránya miatt az egyik legjobb alternatívát jelentik, amennyiben a formatervezés, a megbízhatóság, az ergonómia és a tökéletesített biomechanikai megoldások mellett a gazdaságossági és megtérülési szempontok is a figyelem középpontjába kerülnek.

octagon_quad_funkcionalis_keret_1octagon_quad_funkcionalis_keret_1
octagon_funckionalis_keret_1octagon_funckionalis_keret_1
lr-lls-sbx-dumbbells_5-50_0001_1lr-lls-sbx-dumbbells_5-50_0001_1
182671035_5513728832002419_1224310491556331616_n182671035_5513728832002419_1224310491556331616_n
23509481_1794400460601960_1040134146541096067_o23509481_1794400460601960_1040134146541096067_o
escape-fitness

Az Escape Fitness termékei azok számára készülnek, akik ki akarnak tűnni a tömegből. Ha Ön fitneszterem tulajdonos, személyi edző vagy egyszerűen csak szeret edzeni, nem szükséges kompromisszumot kötnie a minőség tekintetében. Az Escape Fitness végérvényesen megváltoztatja a funkcionális edzésről alkotott véleményét. Olyan eszközöket kínálnak, amelyek a kezdőktől a tapasztalt sportolókig mindenki számára nagyszerűek. Új, stílusos és szuper hatékony termékeket fejlesztettek ki, amelyek vonzzák a felhasználókat, akik fantasztikus eredményeket érhetnek el velük. Az Escape Fitness minőségi, változatos és kihívást jelentő funkcionális eszközeinek kínálata folyamatosan bővül. Használja ki hatékonyan a rendelkezésre álló területet és maximalizálja az árbevételét olyan eszközökkel, amelyek ösztönzik a felhasználókat és visszacsábítják őket újra. Fedezze fel az Escape Fitness termékeit és forradalmasítsa a létesítményét!

Az Escape Fitness Octagon funkcionális keretei lehetővé teszik a rendelkezésre álló terület hatékony kihasználását, és egyedülálló edzésélményt nyújtanak csoportos edzések, személyi edzős órák vagy egyéni célok megvalósítása esetén is. Az innovatív, funkcionális és izgalmas Escape Fitness Octagon család visszahozza az edzés szociális aspektusát, ami rengeteg fitnesz klubból eltűnt. Nem kétséges, hogy minden létesítmény számára tökéletes megoldást jelentenek. A megfelelő edzésprogram kialakításával egyidejűleg akár 18 felhasználó is dolgozhat az Octagon körül, véglegesen megváltoztatva a csoportos edzések módját a létesítményben. Tökéletes megoldást jelent a komoly súlyzós gyakorlatokhoz és a funkcionális edzés minden formájához. Az Escape Octagon funkcionális állvány kreatív edzéseket és a legújabb gyakorlatok implementálását is lehetővé teszi moduláris rendszerének köszönhetően. Olyan megoldásokat kínál, amelyek a fitneszterem tagjai számára valóban egyedi szolgáltatások biztosítást teszi lehetővé függetlenül attól, hogy kezdő vagy professzionális sportolókról van szó. Természetesen a különböző vázszerkezetek és csatolmányok tetszés szerint választhatók. 

Hozza létre a tökéletes megoldást az interaktív csoportos edzésekhez és személyi edzős órákhoz a HTS funkcionális edzőrendszer segítségével! Végezzen fitnesz hevederes, illetve saját testsúlyos edzéseket ezzel a sokoldalú kerettel és tárolja hatékonyan a változatos funkcionális edzéshez szükséges kiegészítőket. A fitnesztermekben elpazarolt területeket a vendégek és az edzők számára egyaránt izgalmas, vonzó és hatékony szekciókká varázsolja a HTS.