OTTHONI FITNESZ

tunturi_wb50_sulyzospadtunturi_wb50_sulyzospad
tunturi_hg60_lapsulyos_kondigeptunturi_hg60_lapsulyos_kondigep
tunturi_endurance_t80_futopadtunturi_endurance_t80_futopad
tunturi_e60_szobakerekpartunturi_e60_szobakerekpar
tunturi_c55_ellipticaltunturi_c55_elliptical
tunturi-logo-png-transparent

A Tunturi márka középpontjában az egészségmegőrzés és a testi-lelki állapot javítása áll – mindezt a csúcsminőség, az innováció, a fejlett technológiai megoldások és az igényes megjelenés, formatervezés támogatja. Minőségi edzés az otthonában. Eddzen, amikor csak akar – az otthonában, bármikor és bármilyen időjárásban. Természetesen Tunturival. Ha Tunturi terméket vásárol, akkor tudja, hogy minőségbe fektet. A Tunturi vállalat több, mint 90 éves múltra tekint vissza, illetve bő 40 éve úttörők az otthoni fitnesz-és sporteszközök fejlesztésében.

A Tunturi fitneszgépek a folyamatos innovációnak és a profizmusnak köszönhetően mára már szinte az egész világon ismertté váltak, több mint 40 országban használják őket felhasználók ezrei nap, mint nap. A folyamatos technológiai újdonságokat értékelik az emberek, mert ezek használatával nemcsak szórakoztatóbb és kényelmesebb lesz az edzés, hanem biztonságosabb is. Például a Tunturi egyik legújabb fejlesztése a futópadokba beépített PSC rendszer, amellyel érintés nélkül szabályozható a sebesség – az intelligens futófelület alkalmazkodik a felhasználó sebességéhez, ami alapból is nagyon praktikus, ráadásul a balesetek megelőzésében is fontos szerepet játszik.

A különböző technikai újítások mellett a dizájnos külsőre is nagy figyelmet fordítanak a fejlesztők. A gondos formatervezésnek hála bármely lakásban jól mutat az igényes skandináv design. A Tunturi az iparágban talán a legkiemelkedőbb és legátfogóbb garanciális feltételeket biztosítja a gépeire, így megvásárlásuk hosszú évekre biztosítja az eredményes edzés lehetőségét. Az új Tunturi formatervezésnek köszönhetően a Tunturi gépe otthona díszévé válhat, melyet lenyűgöző megjelenése miatt büszkén kitehet akár a legmodernebb televízió vagy laptop mellé is.

TM1040-100_Alpha Run 800-futopadTM1040-100_Alpha Run 800-futopad
KETTLER REGATTA 300 evezopadKETTLER REGATTA 300 evezopad
EM1013-400 KETTLER Ergometer Tour 600EM1013-400 KETTLER Ergometer Tour 600
EM1010-400 KETTLER Ergometer Tour 600 REM1010-400 KETTLER Ergometer Tour 600 R
CT1025-400 KETTLER Crosstrainer Optima 800CT1025-400 KETTLER Crosstrainer Optima 800
Kettler LOGO
A Kettler jól ismert név a fitneszgépek piacán: a kifogástalan minőség és a folyamatos innováció az, ami a csúcsra juttatta a Kettler fitneszgépeit, legyen szó akár futópadról, szobakerékpárról, vagy ellipszis trénerről. A Kettler gépek fontos csoportját alkotják a sokoldalú felhasználást kínáló erőgépek is. A Kettler márka története több, mint 60 évvel ezelőttre nyúlik vissza: Heinz Kettler ekkor alapította meg cégét, vérében a német precizitással és a maximalizmusra való törekvéssel: mindig szem előtt tartotta, hogy csakis csúcsminőség kerülhessen ki gyáruk ajtajai közül. Ez a fajta hozzáállás meghozta a sikert: a Kettler fitnesz gépei ma már az egész világot meghódították, és a cég már 2000-nél is több alkalmazottat foglalkoztat. A cég fejlesztői nem csupán a csúcsminőségre törekednek, a gépek komfortfokozata, könnyű használhatósága, az innovatív szoftverek beépítése, a biztonságos működés és a dizájnos külső mind-mind fontos szempont a gyártónak. A Kettler fitneszgépek valamennyi korosztály számára kínálnak edzésalternatívákat – de a különböző életkorok mellett az eltérő edzettségű, anyagi lehetőségű emberek edzéscéljainak minőségi elérését is hatékonyan támogatják ezek a csúcsminőségű fitneszgépek. A kényelem, a könnyű kezelhetőség, az átlátható programkínálat és a termékek széles választéka együttesen teszik sokrétűvé és sokféle igény kielégítésére alkalmassá a márkát.
robust_premium_ultra_szobakerekpar_1robust_premium_ultra_szobakerekpar_1
robust_premium_omega_futopad_1_0robust_premium_omega_futopad_1_0
robust_premium_carbon-elliptikus-geprobust_premium_carbon-elliptikus-gep
robust_g9985_lapsuly_fitnesz_centerrobust_g9985_lapsuly_fitnesz_center
FitLux-6000-lepcsozogep-1-kepFitLux-6000-lepcsozogep-1-kep

A Robust termékei a fitnesz gépek nagyágyúi, és ezt akár szó szerint is vehetjük, robosztus megjelenésükkel, masszív felépítésükkel és hosszú éveken át biztosított stabil működésükkel ugyanis nagy tekintélyt szereztek már maguknak ezen a piacon – legyen szó futópadról, szobakerékpárról, ellipszis trénerről, vagy éppen az erőgépek széles palettájáról. A fitnesz rajongói világszerte lelkesednek a Robust termékekért, ami persze nem csoda. Az extra minőségű, masszív anyagokból, speciális technikákkal összeszerelt Robust fitneszgépek kiemelkednek megbízhatóságukkal és stabilitásukkal. Ráadásul azokat is sikerrel hódítják meg, akiknek számít a külső: a Robust gépeivel legigényesebb dizájnokat kapjuk, legyen kedvencük akár a sportos, futurisztikus, vagy éppen a klasszikus irányvonal.

A Robust fitneszgépei persze nemcsak a külsőről szólnak, hanem a maximális edzéskomfort is elvárható tőlük, ráadásul a fejlesztők a felhasználók véleményét, visszajelzéseit is beépítik a fitneszgépekbe, amelyek így képesek megadni a tökéletes edzésélményt és a maximális komfortfokozatot. A Robust gépek másik nagy előnye a legszélesebb rétegek számára is elérhető árfekvés, amely lehetővé teszi, hogy minél többen élvezzhessék otthonukban is a mozgás örömét.

nls_e626_s_rotation_black_03nls_e626_s_rotation_black_03
Nautilus-U627-ergometerNautilus-U627-ergometer
nautilus_t628_futopadnautilus_t628_futopad
nautilus_r628_hattamlas_ergometer_1nautilus_r628_hattamlas_ergometer_1
nautilus_e628_fronthajtasos_elliptikus_gep_1nautilus_e628_fronthajtasos_elliptikus_gep_1
Nautilus-Logo-600x150

A Nautilus márkanév jelenti az aranystandardot a fitnesz világában és széles körben a modern fitnesztermek megalapítójaként tekintenek rá. 1970-ben a Nautilus azzal forradalmasította a fitneszt, hogy a Nautilus formatervezését átültette a köredzésre használt gépek széles skálájára.

Napjainkban a Nautilus olyan otthoni felhasználású fitneszgépekkel szolgálja ki a vásárlóit, amelyekben megtestesül a tökéletesség tradíciója, ötvöződve a fitnesztermi felhasználású cardio- és erőgépek minőségével. A Nautilus küldetése az, hogy minden egészségesebb életmódra vágyó számára segítsen elérni a céljait azzal, hogy szakértő termékfejlesztői csapat a legjobb otthoni felhasználású fitneszgépek létrehozására fókuszál. A szenvedélyes munkának köszönhetően a Nautilus fitneszgépek hatással lesznek a mindennapjaira és segítenek egyensúlyban tartani a munka és az élet egyéb területei között.

Schwinn-570-futopadSchwinn-570-futopad
schwinn_ic8_teremkerekparschwinn_ic8_teremkerekpar
schwinn_evezopadschwinn_evezopad
schwinn_570r_hattamlas_szobakerekpar_1schwinn_570r_hattamlas_szobakerekpar_1
schwinn_570_e_fronthajtasos_elliptikus_gep_1schwinn_570_e_fronthajtasos_elliptikus_gep_1
schwinn

A Schwinn Fitness elhozta a legendás Schwinn kerékpárok technológiáját az otthoni fitneszgépek világába. 1965 óta a Schwinn Fitness az egyik legelismertebb márkanév a szobakerékpárok, háttámlás szobakerékpárok és más szobakerékpárokkal kapcsolatos fitneszgépek területén. A cég kizárólag valós felhasználói igényekre koncentrálva innovatív megoldásokat felvonultató, de megfizethető cardio gépeket kínál a legújabb alkalmazásokkal és technológiával ötvözve. A szobakerékpárokra jellemző színes programválaszték és az ellenállási fokozatok széles spektruma gyorsan intenzívebb működésre serkenti a keringési rendszert, ami az egészséges és boldog szív működésének egyik kulcsa. Ugyanazt a hatékonyságot a komfort magasabb szintjén nyújtják a Schwinn háttámlás szobakerékpárjai, a szellőző háttámlának és a párnázott ülőfelületnek köszönhetően. 

Az elliptikus gépek elképesztő kényelmet, tökéletesített stabilitást és az egyéni fitneszcéloknak megfelelően kiválasztható programok nagy választékát vonultatják fel a teljes test egyidejű edzését preferáló felhasználók számára. A futás szerelmeseinek a Schwinn olyan futópadokat alkotott, melyek minden részlete a komfortos és hatékony edzést szolgálja. A SoftTrak ízületkímélő rendszer a futás minden pillanatában óvja az ízületeket, a beépített személyi ventilátor pedig a hosszabb edzések alatt is segít a kellemes klíma megőrzésében. 

Bowflex-Total-Max-TrainerBowflex-Total-Max-Trainer
Bowflex-56-futopadBowflex-56-futopad
bowflex_5.1s_allithato_padbowflex_5.1s_allithato_pad
bfx_selecttech_552i_dumbbells_withshadowbfx_selecttech_552i_dumbbells_withshadow
bowflex-xtreme2se-home-gym-2_1bowflex-xtreme2se-home-gym-2_1
bowflex-logo

Ha kimagasló minőséget, fejlett technológiával rendelkező prémium fitneszgépeket, kiegészítőket szeretne beszeretni otthonába, akkor a Bowflex fitnesz eszközökbe érdemes lesz beruháznia. Amellett, hogy magas minőségű alkatrészek alkotják a fitneszgépeket, a Bowflex termékek élen járnak az innovációban és a különleges kialakításban. A Bowflex futópadok, elliptikus gépek, és légellenállásos Max Trainer-ek olyan otthoni edzést biztosítanak, amivel élmény lesz mozogni. A fitneszcenterek és a súlyzók különleges, egyedi kialakításuknak köszönhetően extra hatékonyan fejlesztik és szálkásítják az izmokat. A Bowflex termékek Bluetooth-on keresztül telefonos és tabletes applikációval kompatibilisek, mint például a Bowflex Results a futópadkhoz, Bowflex Max Trainer a Max Trainerekhez, Bowflex HVT a HVT fitneszcenterhez és a Bowflex SelectTech a súlyzókhoz, kettlebellekhez..